IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Stafi i Departamentit të Administratës Publike përmes portalit "e-albania.al" kontribuoi vullnetarisht për situatën e gjendjes së jashtëzakonshme në të cilën ndodhet Shqipëria pas tërmetit të 26 nëntorit.

Nëpërmjet linkut www.e-albania.al/dhuro, qeveria shqiptare krijoi mundësinë që çdo fond i dhuruar të shkojë në llogarinë bankare të vënë në dispozicion nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, për t'u përdorur nga Emergjencat Civile në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti. 

Kontributi i çdo shqiptari, kudo në botë është shumë i vlefshëm! 

Dhuro online edhe ti përmes e-albania dhe ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti!

Ecuri pozitive e projektit "Zbatimi i Reformës së Shërbimit Civil në administratën publike”

Takimi i katërt i Komitetit Drejtues të projektit

Progresi i projektit  “Zbatimi i Reformës së Shërbimit Civil në administratën publike” dhe ndjekja e hapave të mëtejshme në kuadër të reformës së pagave, vlerësimit të performancës, përshkrimit të punës, rritjes së kapaciteteve nëpërmjet trajnimeve ishte çështja kryesore e diskutuar në takimin e 4-t të Komitetit Drejtues të këtij projekti.

Grupi i ekspertëve theksoi rëndësinë e koordinimit dhe bashkëpunimit me institucionet qendrore për një zbatim sa më të suksesshëm të aktiviteteve të projektit. 

Përfaqësuesit e ministrive dhe BE-së, vlerësuan përkushtimin dhe punën e gjithë aktorëve për të ecur me ritme të shpejta për "Administratën Që Duam".

Takimi u zhvillua në mjediset e Departamentit të Administratës Publike në datën 6 nëntor.