IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

“Administrata.al”, platforma inovative në menaxhimin e burimeve njerëzore, financuar nga Qeveria Zvicerane dhe implementuar nga Këshilli i Evropës, dëshmoi se ishte një mjet i domosdoshëm për administratën publike shqiptare gjatë periudhës së pandemisë.

Në një videomesazh të publikuar në rrjetet sociale, Drejtori i DAP, znj. Albana Koçiu, shpjegoi se si përdorimi i kësaj platforme ka lehtësuar ndërveprimin dhe komunikimin e informacionit në kohë reale edhe gjatë punës nga distanca.

Platforma, “administrata.al” është një burim i vetëm dhe i përqëndruar informacioni, që siguron shkëmbim praktikash dhe eksperiencash në funksion të mirëmenaxhimit të burimeve njerëzore për të gjitha nivelet e administratës.

Për më shumë kliko këtu.