IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

16 Korrik 2015, Znj. Michela Matuella, Shefe e Njësisë për Shqipërinë dhe Bosnje-Hercegovinën në Drejtorinë e Përgjithshme për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit, duke bashkëdrejtuar takimin e 5-të të Grupit Special për Reformën në Administratën Publike. Është tashmë një traditë e mirë organizimi i këtij grupi të Reformës në Administratën Publike, sepse është një ndër reformat më gjithëpërfshirëse dhe që prekin të gjithë sektorët e funksionimit të shtetit.