16 Korrik 2015, Znj. Michela Matuella, Shefe e Njësisë për Shqipërinë dhe Bosnje-Hercegovinën në Drejtorinë e Përgjithshme për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit, duke bashkëdrejtuar takimin e 5-të të Grupit Special për Reformën në Administratën Publike. Është tashmë një traditë e mirë organizimi i këtij grupi të Reformës në Administratën Publike, sepse është një ndër reformat më gjithëpërfshirëse dhe që prekin të gjithë sektorët e funksionimit të shtetit.