IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

 

Zhvillimet dhe sfidat e përbashkëta të administratave publike të rajonit në kohë pandemie, ishin çështjet kryesore të diskutuara në takimin e 11-të të Bordit Drejtues të Shkollës Rajonale të Administratës Publike (ReSPA) në nivel ministror.

Në takimin e zhvilluar online, në datën 6 nëntor morën pjesë përfaqësues të vendeve anëtare të ReSPA. Departamenti i Administratës Publike u përfaqësua nga drejtori i përgjithshëm, znj. Albana Koçiu. Gjatë takimit pjesëmarrësit theksuan nevojën e bashkëpunimit rajonal, si rol kyç në këto kohë të vështira që po kalon jo vetëm Ballkani Perëndimor, por edhe vendet e tjera në botë.

Në fund të takimit, Ministrja e Administratës Publike të Malit të Zi, znj. Suzana Pribilović, i dorëzoi kryesinë e ReSPA për vitin 2021, Ministres së Administratës Publike dhe Vetëqeverisjes Lokale të Serbisë, znj. Marija Obradović.