IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Shqipëria u vlerësua me dy çmime të rëndësishme për qeverisjen digjitale dhe e-learning, çmime, të fituara nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI) dhe Shkolla Shqiptare e Administratës Publike (ASPA). 

Ceremonia e Çmimeve të Administratës Publike të Ballkanit Perëndimor u organizua online nga ReSPA dhe OECD/SIGMA, në datën 6 nëntor. AKSHI u vlerësua për udhëheqjen e projektit kombëtar të platformës digjitale “e-Albania” për inovacionin e shërbimeve online të administratës publike, si dhe për marrjen e masave efikase për përballimin e krizës së virusit Covid-19.

Sakaq, ASPA u shpall fituese për kategorinë e-Learning me projektin: “Së bashku pavarësisht se jemi larg – Një histori bashkëpunimi gjatë pandemisë COVID-19”.