IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Forumi ndërqeveritar i Këshillit të Evropës, Komiteti Evropian për Demokraci dhe Qeverisje zhvilloi online mbledhjen e tij të 12-të. 

Pjesëmarrësit e këtij Komiteti nga vendet e Bashkimit Evropian e jo vetëm, diskutuan në datat 25, 26 dhe 27 nëntor, progresin dhe sfidat e përbashkëta për reformat e administratave publike të vendeve anëtare.

Në këtë mbledhje, byroja e Komitetit përzgjodhi Drejtorin e DAP, znj. Albana Koçiu si anëtaren më të re. 

Gjatë fjalës përshëndetëse, znj. Koçiu falenderoi Këshillin e Evropës për mbështetjen e vazhdueshme dhe kontributin e çmuar në zbatimin e Reformës së Administratës Publike.

Përfaqësuesit e lartë të shteteve anëtare të Komitetit Evropian për Demokraci dhe Qeverisje mblidhen së bashku për të shkëmbyer eksperiencat e nevojshme në kuadër të qeverisjes demokratike në Evropë, për forcimin e institucioneve demokratike, reformat e administratës publike etj.